BOSECOLOGIE EN BOSBEHEER PDF

Data Source: EFI EUROFOREST Portal. METADATA. Title, Wageningen Universiteit – Bosecologie en Bosbeheer. 2nd Title, Wageningen. Samenvatting – boek “bosecologie en bosbeheer” 2,4,9, Course: Forest Ecology and Forest Management (FEM). You are currently viewing a preview. Original language, Dutch. Title of host publication, Bosecologie en Bosbeheer. Editors, J. den Ouden, B. Muys, F. Mohren, K. Verheyen. Number of pages,

Author: Moogutaxe Mauzilkree
Country: Kosovo
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 20 August 2011
Pages: 358
PDF File Size: 20.27 Mb
ePub File Size: 17.28 Mb
ISBN: 500-5-63489-511-9
Downloads: 92120
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigataxe

You can post the first one! In dit boek worden kennis en ervaringen over het beheer van bos en zijn ecologische grondslagen samengebracht. De basis van het boek wordt gevormd door inzicht in de opbouw en het functioneren van bomen en bossen.

Comments There are no comments yet.

Zo klinkt een boom met droogtestress 21 augustus Bossen vervullen een belangrijke functie in het Nederlandse en Vlaamse landschap. Frits Mohren over de fijnspar in het Nederlandse bos 8 januari Opbrengsttabellen Nederland verschenen 18 september De hete zomer van een boom 30 augustus Nieuws Amazonewoud hobbelt achter de klimaatverandering aan 15 november Frans Bongers bij Vroege Vogels over voedsel uit het regenwoud in Mexico 3 april Daarom is veel informatie over de leerstoelgroepen in het Engels beschikbaar.

  AVIVA TORNA KNYV PDF

Please log in to use this service. Bovendien vereisen veranderingen in de maatschappelijke en natuurlijke omgeving, zoals klimaatverandering, inzicht in de processen die in het bosecosysteem plaatsvinden.

Uitgebreidere informatie vindt u op de Engelstalige pagina van Bosecologie en Bosbeheer.

Snelle ontwikkeling van droge tropenbos door vlinderbloemige bomen 29 mei Dit vraagt om een hoog kennisniveau van de beheerder.

Sommige nieuwsberichten en agendapunten zijn ook in het Nederlands beschikbaar en staan op deze pagina.

Bosecologie en Bosbeheer

Gert-Jan Nabuurs bij Reporter Radio: Vervolgens worden de belangrijkste beheermaatregelen besproken in het licht van brede maatschappelijke functievervulling en duurzaam gebruik van het bos op de lange termijn.

De teksten zijn geschreven door een brede groep van vakspecialisten uit Nederland en Vlaanderen met een goed inzicht in zowel de wetenschappelijke achtergronden alsook de praktische aspecten van bosbeheer.

Lag vroeger de nadruk vooral op de productie van hout als hernieuwbare grondstof, tegenwoordig is het belang van bossen voor natuurbehoud, recreatie en milieubescherming sterk toegenomen. Duurzaam bosbeheer richt zich op het optimaliseren van het gebruik van deze diensten, met behoud of het herstel van het algemeen functioneren van het ecosysteem, en op het waarborgen van de duurzaamheid.

  KETU STOTRAM PDF

Ga direct naar onderdeel: Pieter Zuidema bij BNR over genetisch opsporen van illegale houtkap 1 mei There are no comments yet.

Author: admin